Breaking News
Home / Aktualis / 1 órája érkezett a drámai bejelentés: EKKOR tarolja le Magyarországot az 5. hullám, amit az omikron variáns okoz majd! ÍGY KÉSZÜLJ!! Ekkortól óriási lezárások jöhetnek!!!!

1 órája érkezett a drámai bejelentés: EKKOR tarolja le Magyarországot az 5. hullám, amit az omikron variáns okoz majd! ÍGY KÉSZÜLJ!! Ekkortól óriási lezárások jöhetnek!!!!

SHARE

Rusvai: Az omikron okozza majd az ötödik hullámot az év elején. Rusvai Miklós az ATV Híradójában arról beszélt, az omikron biztosan eléri Magyarországot, sőt ez okozza majd az ötödik hullámot, melynek kezdetét a jövő év első hónapjaira datálja. Szerinte az újabb hullám nagy valószínűséggel februárban kezdődik majd, és márciusban futhat fel a csúcsra.

A virológus úgy véli, az omikron az eddigi csúcstartó, hiszen több mutációja van, mint eddig bármelyik vírusváltozatnak, valószínűleg tulajdonságai is mások, mint a korábban megismertekének, de többet majd csak 1-2 héten belül, a hivatalos vizsgálatok után lehet tudni. Megjegyezte: az omikron által okozott fertőzések nagy többsége az Egyenlítőtől délre terjed, ahol a lakosság sokkal fiatalabb, mint Európában.

Így szerinte az ottani vírus megbetegítő képességét összehasonlítani egyelőre azzal, hogy ennek alapján mi várható Európában, ahol eleve sokkal öregebb a társadalom, nem lehet. De az biztos, hogy a variáns elér minket, és beindítja az ötödik hullámot. A negyedik hullámmal kapcsolatban leszögezte: túl vagyunk a járvány negyedik hullámának tetőzésén. A virológus úgy gondolja a halottak száma ugyan az elkövetkezendő a napokban tetőzik.

Ami azt jelenti, hogy még jövő héten is magas lesz az áldozatok száma, de december első 10 napjában az esetszámok csökkenésnek indulnak. Majd az előző hullámokhoz hasonló a járványgörbe szépen lassan ellaposodik – magyarázta Rusvai. Forrás: atv.hu

About admin

Check Also

Botrány Babicsek Bernát temetésén: Mindenki sírni kezdett, amikor meglátták, hogy mi történt..! Zokogva könnyek között kísérték utolsó útjára Babicsek Bernátot a szerettei.. (Megható helyszíni fotók!)

SHARE Megrendítő és szomorú januári délután: a solymári temetőben örök nyugalomra helyezték a január elsején …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *