1 perce érkezett! Az évszázad botránya! Börtönbe kerülhet Soros György EZÉRT a tettéért, és elkobozhatják az összes vagyonát!

Spread the love

Az évszázad botránya! Börtönbe kerülhet Soros György EZÉRT a tettéért, és elkobozhatják az összes vagyonát! Amerikában már több mint 70 ezren követelik aláírásukkal Soros terroristaként való elítélését. Kevesebb, mint két héten belül több mint 70 000 ember írta alá azt a Soros György-ellenes petíciót, amely a milliárdos befektetőt az Amerikai Egyesült Államok elleni lázadás szervezésével vádolja meg – írja a 888.hu. A Fehér Háznak benyújtandó petíció Sorosnak, valamint tettestársainak a belföldi terroristává nyilvánítása mellett a teljes vagyonelkobzását is követeli. A petíció benyújtásához szükséges aláírásgyűjtés augusztus 20-án indult el a Fehér Ház petíciós honlapján, és szeptember 1-re már több mint 70 500 aláírás gyűlt össze Soros ellen.

Ha szeptember 19-ig összegyűlik 100 ezer aláírás a petícióhoz, akkor a Fehér Háznak hivatalosan válaszolnia kell a petícióban megfogalmazott állampolgári kezdeményezésre. A petíció kezdeményezői szerintSoros szándékosan és szisztematikusan próbál a destabilizálás és sok egyéb eszköz révén is lázadást szítani az Egyesült Államokban. A petíció nem egy átlagos portálon indult, hanem a Fehér Ház petíciós honlapján, és szeptember 1-re már több mint 70 500 aláírás gyűlt össze Soros ellen. Ha szeptember 19-ig összegyűlik 100 ezer aláírás a petícióhoz, akkor a Fehér Háznak hivatalosan válaszolnia kell a petícióban megfogalmazott állampolgári kezdeményezésre. Forrás

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …