1 PERCE jött a DRÁMA bejelentés! Összeomlott egész Anglia! Nem titkolják tovább, már a fotókon is látszik. Maga III. Károly király jelentette be! Sajnos EBBEN a súlyos betegségben szenved:

Spread the love

Nem titkolják tovább, már a fotókon is látszik. III. Károly király bejelentette, ebben a betegségben szenved: Maga Károly király mondta most ki. III. Károly király sokat szerepelt a nyilvánosság előtt, és bizony sokaknak feltűnt, hogy az ujjai meg vannak dagadva. Nem csoda, ha elindult a találgatás, és sokan aggódni kezdtek. Több szakértő is úgy gondolja, III. Károly király a dactylitis nevű betegségben szenved: „A tünet akkor jelentkezik, ha felbomlik a szövetközti folyadék termelésének és elvezetésének egyensúlya. Emiatt a szövetek között vizenyő szaporodik fel. Ez érinthet több szervet is, vagy koncentrálódhat egyetlen testrészre is” – írta nemrég a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat Károly király betegsége kapcsán.

Dr. Gareth Nye, a Chesteri Egyetem vezető oktatója szerint ödéma is állhat a háttérben. Most maga Károly király is tiszta vizet öntött a pohárba: „Az igazság az, hogy virsliujjaim vannak” – vallotta be. Forrás: Blikk.hu

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …