Most érkezett a felfoghatatlan szomorú hír Karsai Dánielről.. a testvér jelentette be 2 perce a drámai hírt

Spread the love

Karsai Dániel 2023-ban jelentette be, hogy ALS-ben szenved, amely egy súlyos gyógyíthatatlan betegség. Az ügyvéd hosszú ideje azért küzd, hogy maga dönthessen az eutanázia kérdésében, de nem tudta meggyőzni az igazságügyi bizottságot.

Most Karsai Péter – Karsai Dániel testvére egy bejegyzésben tudatta, hogy ügyvéd testvére profiljával csalók élnek vissza – írja az Index.

Sziasztok! Testvérem, Dr. Karsai Dániel profilképével visszaélnek és ismeretlen(ek) adományokat gyűjtenek. Messengeren keresztül veszik fel a kapcsolatot. Dani már hetek óta nem használja a Messengert. Legyetek nagyon résen ha Dani nevében ilyen megkeresést tapasztaltok, jelentsétek a Facebooknak és senkinek ne utaljatok pénzt adomány céljára. Ez sajnos nem egy április 1-i tréfa. Kellemes húsvét hétfőt mindenkinek!

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …