Itt a vége! Varga Judit már holnaptól villamossal mehet bevásárolni – kivették alóla a 40 milliós autót

Spread the love

 Itt a vége! Varga Judit már holnaptól villamossal mehet bevásárolni – kivették alóla a 40 milliós autót

Varga Judit, az egykori igazságügyi miniszter, Hajdú Péter “Frizbi” című műsorának vendégeként számolt be életének új fejezetéről és arról, hogyan képzeli el a jövőjét a politika után. Varga elárulta, hogy jelenleg asztalosnak tanul, ami számára nem pusztán hobbi, hanem komoly szenvedély és tanulmányi cél. Az interjúban elmondta, hogy a politikai pályafutása “a szolgálat felől volt megközelítve” és bár nehézségekkel teli, de fantasztikus életszakasznak tartja. Most azonban egy gyermekkori álmát valósítja meg, amikor beiratkozott egy asztalosképzésre.

„Ha ez az egész őrület, ami itt most zajlik, engedi azt a szabad szellemi kapacitást nekem, hogy tudjak most már tényleg a fafajtákkal foglalkozni – mert a múlt héten kezdődött és bő egy évig tart –, akkor fogok kapni, ha jól csinálom, egy középfokú szakmai képesítést. Szeretném komolyan venni ezt a dolgot” – magyarázta Varga Judit Hajdú Péternek.

Az interjú során Varga Judit beszélt 16 éves házasságáról Magyar Péterrel, valamint megosztotta, hogy számos ismerőse hagyta maga mögött a fehérgalléros karriert, hogy új területeken keressen és találjon sikerre vezető utat. Varga szerint az asztalosság lehetőséget ad arra, hogy kézzelfogható eredményeket érjen el, amit korábban hiányolt. “Szeretném látni, mi az az eredmény, amiért dolgoztam, és talán ezt az eredményt meg fogom kapni” – tette hozzá.

Külön érdekességként említette meg, hogy új partnerének, Windisch László ÁSZ-elnöknek szintén van asztalosi végzettsége 2020 óta, ami további inspirációt jelenthetett számára ebben az új irányban. Varga Judit új élete és szenvedélye így nemcsak személyes megújulást hoz, hanem azt is sugallja, hogy sosem késő új utakat felfedezni és újra álmodni.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …