Oláh Gergő és felesége, Niki immáron 16 éve, hogy összekötötték az életüket, azóta pedig öt gyermeket nevelnek közösen. A problémák persze őket sem kerülik el, de mindig megoldásra jutnak valahogy, erről pedig kapcsolatukról szóló előadásaikban is őszintén mesélnek.

„Nagyjából egy éve fogalmazódott meg bennem, mennyire bánt, mi több, bosszant, hogy hány és hány házasság megy tönkre körülöttem” – kezdte a Story magazinnak az énekes, hozzátéve:

Tavaly ilyenkor ráadásul több ismert házaspár jelentette be, hogy válnak, és anélkül, hogy megnevezném őket, bevallom, engem feldühített, hogy feladják. De értem, megértem, a mai világ azt hirdeti, hogy ha valami nem jó, nem kényelmes, ha már nincs akkora izgalom, alábbhagytak az érzelmek, akkor add fel, szállj ki, legyél önző, keress mást, jobbat…

Oláh úgy gondolja, ez nem jó narratíva, és büszke arra, hogy ő és felesége kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, ráadásul közös munkájuknak hála sok házasságot sikerült megmenteniük.

„Szerintem viszont egy házasságért igenis meg kell küzdeni! És nem a gyerekek, pláne nem a közös ház vagy bankszámla miatt, hanem mert súlya van annak, hogy holtomiglan, holtodiglan. Egy házasság nem a saját boldogságunkról kell hogy szóljon, hanem mindkét félnek azon kell dolgoznia, hogy a másikat boldoggá tegye, nos, ez az egyik titok a sok közül.”