Most jött a hír Balázs Andiról

Spread the love

A Karinthy Frigyes Színház március 15-én weboldalán keresztül értesítette a nézőket, hogy egy hirtelen felmerült egészségügyi probléma miatt a “Tortúra” című darab előadását sajnálatos módon törölni kellett.

Ezzel egyidejűleg Balázs Andi, aki az előadásban szerepelt volna és jelenleg infúziós kezelés alatt áll, közösségi médiában szólalt meg, hogy bocsánatot kérjen azoktól, akik az előadásra érkeztek volna:

“Bocsánatot kérek mindenkitől, aki ma elindult a színházba előadásra. Rosszul lettem. Jelenleg is vizsgálnak.” – írta

A Blikk megkereste a színésznőt, aki így nyilatkozott az állapotáról:

„Hazaengedtek, jobban vagyok. Kaptam gyógyszert és utasításokat. További vizsgálatok várnak rám, de nagyon kedvesek voltak az orvosok, egyből segítettek. Most még feküdnöm és pihennem kell, nem tudom, pontosan meddig tart a gyógyulási folyamat.”

Andi a rosszullét okát nem szerette volna elmondani, de a kórházba kerülésének körülményeiről beszélt.

„Elindultam a színházba, és már ott voltam, amikor éreztem, hogy egyre rosszabbul vagyok. A párom úgy döntött, hogy elmegyünk sürgősségire a Szent Imre Kórházba. Este fél 12-kor sikerült eljönni, Árpa Attila is meglátogatott, hogy megnézze, jól vagyok-e.”

– tette hozzá a színésznő.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …