1 perce érkezett Somos Andrásról! Durva, de kiderült , hogy végig igaza volt

Spread the love

Ő Somos András,az A TV és a magyar televíziózás legműveltebb,legszerethetőbb műsor vezetője volt..még párnappal ezelőtt is Amikor Ő vezette az ATV FÓRUM műsorát ezrek ültek a készülékek elé, vagy fogtak telefont,hogy őt láthassák,hallhassák vagy beszélhessenek vele. Anno jogászként dolgozott a Helsinki bizottságnak és más civilszervezetnek is :Ügyvédi hivatását mind a mai napig gyakorolja és bizony sok rászorultnak van szüksége áldozatos munkájára és kivételes jogi képességeire ! a minap az ATV START műsorát vezette Krug Emíliával a műsor vendége M.Z.Péter volt aki Kaleta Gábor büntetésévvel kapcsolatba megemlített egy általa és sok más “jogtudor “által is tévesen használt jogi kifejezést ! András jogi vénája azonnal működésbe lépet, megszólalásra késztette legyőzve műsor vezetői énjét kiigazította,helyre tette M:Z Péter téves,valótlan jogi értelmezését !

Somos Andrásnak igaza volt ! Csakhogy mások is tudják egy téves kiigazítás ,még nem bűnpartilás,csak a dolgok és fogalmak helyre tétele ! Mivel ezt javítást ,sokan és az A TV vezetése is azonnal félre értelmezte,,András bejelentette televíziózós,sorvezetői Pállyájának ,egyelőre a felfüggesztését. Az Ő döntése,tiszteletben tartsuk !…..András hiányozni fog.Elsősorban a nézők ezreinek ,az ATV Fórum nézőinek… András sok szerencsét,egyenes gerincet és mi NÉZŐK VISSZAVÁRJUK!

U.i: Kaleta Gábort nem pedofilkáért ítélték el, gyermek pornográf képek birtoklásáért !…JOGTUDOROK! a birtoklás is bűncselekmény de külön büntetendő jogi fogalom ! András a JOGÁSZ a műsorban ezt tette helyre és ez nem Pedofilok pártolása.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …