Már nem tagadja tovább Csobot Adél: lecserélte Istenes Bencét

Spread the love

.. és nem is akárkinek mondott igent helyette.

Csobot Adélnál nincs megállás, még a nyári időszakban is ezerrel robog tovább. Most újra összeálltak korábbi táncpartnerével, Hegyes Bercivel, és elvállaltak egy közös fellépést.

Méghozzá a Margitszigeti Színháznak mondtak igent, így ők is ott lesznek majd a Tango with the Stars! nagyszabású produkcióján!

Csobot Adél és Hegyes Berci újra együtt, most jött az énekesnő bejelentése a közösségi oldalán keresztül. Ezek szerint pedig a Dancing with the Stars után az énekesnő most még egyszer lecseréli párját, Istenes Bencét – persze csak a táncparketten, ahol a profi táncos mellett kápráztatja majd el a közönséget:

Figyelem, figyelem! Jövök @margitszigeti_szinhaz, jövök #tangowiththestars ! ???????????????? már javában tart a felkészülés és bevallom óriási kihívás ez nekem, de imádom és @hegyesberci megígérte, hogy siker lesz????????! Gyertek el és merüljünk el együtt a tangóban!!!????????

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …