1 pece érkezett a megdöbbentő hír Havas Henrikről

Spread the love

A közismert médiaszemélyiség, Havas Henrik nem mindennapi kalandot élt át egy zuglói étteremben. Az RTL-nek adott beszámolójában Havas egy igazi káoszba csöppent, amikor ebédre betért egy helyi vendéglátóegységbe, ahol a látogatása igazi próbatételnek bizonyult.

Zűrzavar és Hányinger

Havas Henrik leírása szerint az étterem egy „őrültek háza” volt. Egy nagyobb családi csoport tagja, egy idős úr folyamatosan üvöltözött, ami a többi vendéget is zavarba hozta. „Én ebédelni jöttem ebbe a zuglói étterembe, de ez egy őrültek háza volt”, fogalmazott a médiaszemélyiség. A hangos családi viták mellett egy váratlanul érkező cigányzenekar is megjelent, amely tovább fokozta a hely kaotikus hangulatát.

Kellemetlen Ételélmény

Az étkezés minősége sem hagyott jobb benyomást Havas Henrikben. Az ő szavai szerint a konfitált kacsacombból „ömlött a zsír”, ami végül elvette étvágyát. Korábbi látogatásakor sem volt pozitív tapasztalata, akkor a halászlé szürke színe miatt panaszkodott. A körülmények és az étel minősége összességében hányingert okozott nála.

A Pincér Beavatkozása

Az egyik pincér, észlelve Havas Henrik egyre növekvő kellemetlenségét és zavarát, végül egy távolabbi asztalhoz ültette át, próbálva ezzel javítani az élményen. Ez a gesztus azonban már nem volt képes megmenteni a helyzetet, Havas kijelentette: „Már-már azon gondolkodtam, hogy öngyilkos leszek”.

Végső Megjegyzések

Havas Henrik élménye rávilágít arra, hogy egy étteremben nem csupán az étel minősége, hanem a környezet és a vendégek viselkedése is meghatározó lehet a vendéglátóhely megítélésében. Az eset kapcsán Havas elmondta, hogy nem tervez a jövőben visszatérni az említett étterembe, és arra kéri a közönséget, hogy legyenek tisztában a választott hely körülményeivel, mielőtt betérnének.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …