Jákob Zoltán Balin ünnepelte, hogy már egymillióan követik őt a TikTokon

Spread the love

Van oka az ünneplésre Jákob Zoltánnak: a milliárdos a TikTok-oldalán elérte az egymillió követőt, ami hazánkban eddig mindössze néhány influenszernek sikerült.

Persze a hatalmas követőszám növekedésben az is szerepet játszhat, hogy az üzletember több millió forint értékben osztott ki elektronikai eszközöket a szerencsés járókelők között, akiknek mindössze követniük kellett Jákob Zoltán közösségi oldalát annak érdekében, hogy átvehessék az értékes ajándékot.

Ez az ügyes húzás minden bizonnyal számtalan további rajongót vonzott a közösségi média oldalaira, és alighanem az is hozzájárult a növekedéshez, hogy a géllakkirály gyakori jótékonykodása rengeteg szimpatizánst szerzett neki az évek alatt.

Most pedig saját magához Balin híven táncoslányok társaságában ünnepelte, hogy TikTok oldalán már egymillióan követik az élete történéseit.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …