Kellemetlen pillanatok a stúdióban: Marsi Anikó túl rövid szoknyát viselt a stúdióban

Spread the love

Marsi Anikó nevét bárki ismerheti, aki valaha kapcsolt a hazai televíziózásra. 2007-ig az RTL Klub Fókusz című műsorának volt az arca, majd néhány év kihagyás után 2016-ban a TV2-nél találta meg a helyét, ahol a Tények és a Tények Plusz műsorvezetőjeként dolgozik. Rutinos és elismert televíziós személyiségként rengeteg élő adást vitt már sikerre, azonban az egyik Mokka adásban egy váratlan és kissé kínos pillanat érte.

A történet során Ónodi Eszterrel a félmaratonról beszélgetett a reggeli műsorban, amikor Demcsák Zsuzsa váratlanul a műsorvezetőnő rövid szoknyájára irányította a figyelmet. Az a pillanat következett el, amit a Tények nézői eddig sosem láthattak: Marsi Anikó lábait.

A műsorban történt esemény arra késztette a híradóst, hogy felálljon és bemutassa lábait, ezzel kiszolgálva a stúdió és a nézők kíváncsiságát. Marsi Anikó őszintén kifejezte, mennyire nem volt elragadtatva ettől a váratlan “divatbemutatótól”, és humorosan megjegyezte:

“jobban szereti, amikor Demcsák Zsuzsa és Istenes László egymásnak esnek a műsorban”.

Ez a kis “intermezzo” biztosan sokáig emlékezetes marad nemcsak a stúdióban jelenlévők, de a nézők számára is.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …