Mon. May 29th, 2023
Spread the love

Alekosz némileg zavaros okfejtésben magyarázta, hogy miért maradt hoppon. Bár országjáró körútra is indult nemrég, úgy tűnik, hogy nem találta meg az igazit Nagy Alekosz korábbi VV-győztes. A Blikk szerint az elkeseredettséget lehet kiolvasni a nemrég Facebookon megjelent is. “Én, kérem, megértettem, miért nem akarnak a nők. Gróf vagyok! Tele arisztokratikus vonásokkal, egyedi, kifinomult stílussal, finom eleganciával.

Kommunikációban is egy egészen más kulturális holdudvarhoz tartozom, finom ember vagyok. Gondolkodásmódom érdekes, misztikus. Kedvelem a finom dolgokat, a finom holmikat; zenei vonalon sem tamtamdobot hallgatok. Viszkivel és szivarral, bakeliten Gerendás Pétert forgatok. Egy jó musicalre, mindig elmegyek. Lakásom hangulata klasszikus, előkelő kastélyszálló hangulatát kölcsönzi a nemlétező hölgyvendégnek, akit vodkanarancs helyett, rangos rummal kínálok. Gasztronómiában előtérbe helyezem a vadételeket, amelyeket magam készítek el. A vargányagomba sohasem maradhat el. Grill, és bogrács. Kertészként saját magam gondozom a birtokomat. A növényeket, fákat bokrokat, én telepítem. […] Levonva tehát a szomorú konzekvenciát, sajnos, itt már hölgytársaság nem lesz. Ezt a dolgot sajnos megváltoztatni, nem lehet. Örökre így marad. Nők iránti reménytelen vágyakozással: Nagy Alekosz, Görög gróf” A Ripost megkérdezte, hogy mi zajlott le benne a bejegyzés közzététele előtt/közben, mire Alekosz a következőt válaszolta:

A nők gyávaságát, fantáziátlanságát sajnos ki kell mondani. A butaságukat jól példázza, hogy amikor randevúra hívom őket, és rájuk írok, ahelyett, hogy a levélre válaszolnának, kifotózzák azt, majd felteszik az internetre. Ilyenkor nem tudom eldönteni, bepereljem vagy randira hívjam-e. Ha ennyire rajong értem, hogy a neki írt levelemmel dicsekszik, miért nem találkozik velem? Azt hiszem, mindenki vesztes, aki nem ismer. Forrás: blikk.hu, ripost.hu

By admin