ALIG pár perce jött a DRÁMAI HÍR! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeroppant a Bódi család! SZŐRNYŰ hírt közöltek! – “Istenem, miért versz ÍGY minket..”

Spread the love

Összeroppant a Bódi család! SZŐRNYŰ hírt közöltek! – “Istenem, miért versz ÍGY minket…” Az egész Bódi család kikészült attól az interneten terjedő átveréstől, amit a nevükben csináltak a Facebookon. Azt hirdetik Bódi Margó videójával, hogy nagyobb pénznyereményt osztanak szét a lájkolók és megosztók között, de ez csak egy csapda, amivel bankkártya adatokat akarnak kicsalni a hiszékenyekből, és természetesen Bódi Margóéknak semmi köze nincs a dologhoz.

Mégis naponta zaklatják őket azzal, hogy hol a nyeremény, és hiába próbálják mindenkiben tudatosítani, hogy ez egy nagy átverés csalók részéről, az igazság már nehezebben jut el az emberekhez. Megdöbbentünk, amikor kiderült, hogy mi történt – mondja zaklatott hangon a Bors megkeresésére, Bódi Margó. – “Az én egyik valós videóm mellé, amit Thaiföldön vettem fel egy évvel ezelőtt, illesztették a borítékokat, ezzel is hitelesítve, hogy nem átverésről van szó. Gyorsan reagáltunk, kiírtuk a hivatalos oldalunkra, hogy kamujáték terjed a nevünkben, senki ne dőljön be neki.

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->