Tue. Oct 3rd, 2023
Spread the love

Nem várhat tovább.

Mint már megírtuk, Gáspár Bea és nagyobbik lánya, Evelin cukrászok lettek, amivel olyan plusztudást kaptak, amit Bea a jövőben a receptkönyveiben vagy a tervezett borvacsoráin is kamatoztatni tud majd. Rengeteg édes finomság kerül ki a kezei közül, jogosan merülhet fel a kérdés, hogyan tudja megőrizni ilyen mesés csábítások mellett az alakját.

– A gyomorszűkítő műtétem után nagyjából húsz kilót fogytam. Az értékeim rendbejöttek, a cukrom és a pajzsmirigyem is megfelelő, ám nemrég észrevettem, hogy újra szaladnak fel rám a pluszkilók. Nem mertem még ráállni a mérlegre, de attól tartok, elkezdett kitágulni a gyomrom. Záros határidőn belül fel kell keresnem az orvosomat, Dr. Tizedes Györgyöt, hogy nézze meg, mi okozza a változást. Egyébként ugyanúgy kis adagokat eszem, viszont egyre több ropit fogyasztok, rendesen függő lettem. Van, hogy napi hét csomagot is megszemem, ami sajnos meg is látszik az alakomon – mondja a sorry! magazinnak bánatosan Bea, aki azt is elárulta, hogy óriási változás várható a családjukban: Virág ugyanis elköltözik tőlük, összeköltözik a párjával, Krisztiánnal.

Gáspár Bea nemrég egy életmentő műtéten esett át – rövid idő alatt közel harminc kilót hízott, és komoly betegségek alakultak ki nála: 2017-ben pajzsmirigy-alulműködéssel diagnosztizálták, később pedig cukorbeteg lett. A kétgyermekes édesanyát nemrég megműtötték, a gyomra nyolcvanszázalékát eltávolították, és ezzel nemcsak a felszedett kilókat adja le magáról, hanem gyakorlatilag az életét is megmentette.

A műtét jól sikerült, már most rengeteget fogyott, és bár látszólag jól van, lenne oka a boldogságra, azt csak kevesen tudják, hogy éjszakánként alig bír elaludni a félelemtől, amit a közel egy évvel ezelőtti autóbalesete generál. És ha a borzalmas emlék nem lenne elég, még ott a határozat: ő is hibás volt a karambolban. Győzike felesége az ütközés után teljesen összeomlott, nehezen szedte össze magát, a rendőrségi határozat kézhezvételét követően pedig újra magába zuhant. Bár rendkívül megviselik a történtek, össze kell szednie magát, mert a családja számít rá. De nincs jól.

– Próbálom túlélni ezt az időszakot és mindenben támogatni a szeretteimet. (…) Lassan egy éve nincs autóm, nagyon ritkán vezetek. Attól félek, hogy ha teljesen kiesem a rutinból újra brutális balesetet szenvedek. Éjszakánként nem tudok aludni. Depressziós lettem a történtektől, de már nem tudok sírni, elfogytak a könnyeim… – árulta el a Sorry! magazinnak.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

By admin