BORZALMAS HÍR jött kora estére: Mindenkit megrázott ami történt! Nagyon szomorú hírek érkeztek Fásy Ádámról! Megrendülten tudatjuk, hogy..

Spread the love

Drámai napokon van túl Fásy Ádám és családja: a népszerű műsorvezető szívét a múlt hét végén azonnal műteni kellett, alig egy-két órán múlott az élete! Mint meséli, ha a szerettei nem nyaggatják, hogy forduljon orvoshoz a napok óta tartó rosszulléte miatt, végzett volna vele egy szívroham. Fásy Marika határozottsága és a szakemberek gyors reakciója azonban megmentette a Zeneexpressz atyjának az életét. – Be kell vallanom, nem vettem komolyan a jeleket, nekem nem utaltak arra, hogy a szívemmel lenne baj. Úgy hét-nyolc napja éreztem először, hogy fáj a mellkasom és egy kicsit zsibbadt a bal karom, de azt hittem, megfáztam. Napokig nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, majd múlt csütörtökön többször is annyira levert a víz, hogy át kellett öltöznöm. Ám őszinte leszek, még ekkor sem gondoltam arra, hogy orvoshoz menjek – vallotta be Fásy Ádám.

Felesége, Marika azonban kérlelhetetlen volt, a gondos asszony addig nyaggatta Ádámot, amíg be nem jelentkezett háziorvosához, szinte a rendelési idő végén esett be hozzá. – Rákötött egy EKG-gépre, és amint meglátta az adatokat, közölte: irány a kórház, mégpedig mentővel – emlékezett vissza Fásy, aki biztos volt benne, orvosa túlreagálja a dolgot. – A Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára vittek be, ahol sokkoló hírt kaptam: egy-két órán múlt az életem. Mint kiderült, a szívem az akkori állapotában maximum egy napot bírt volna még ki. A hét végét már nem értem volna meg, szívrohamom volt. Fásyt gyakorlatilag azonnal tolták be a műtőbe, nem túlzás, az életét mentette meg az operáció. – Két koszorúeremmel is baj volt, az egyik teljesen el volt záródva, a másik úgy ötvenszázalékosan működött. Kitisztították az ereket és két sztentet ültettek be – mesélte Ádám, akivel kapcsolatban a kórházban kiderült, korábban is volt probléma a ketyegőjével. – A vizsgálat megállapította, hogy szívizomelhalásom van, valószínű korábban már volt egy hasonló infarktusom.

Marikával azt feltételezzük, hogy tavaly szeptemberben lehetett, akkor szenvedtem hasonló tünetektől. Fásy Ádám csak a beavatkozás után gondolta végig, mekkora szerencséje volt, hogy még átölelheti a szeretteit. – Annyi minden alakult jól… Hogy a feleségem rábeszélt a doktorra, a háziorvosom gyors reakciója, a szívklinika világszínvonalú, dr. Merkely Béla professzor és dr. Becker Dávid egyetemi docens vezette csapata. Külön köszönöm a nővérek és ápolók törődését. Megmentették az életem! Később fogtam csak fel, hogy meghalhattam volna. És ha nem szedem a gyógyszereket, amiket felírtak nekem, akkor ez meg is történhet. Ezért ugyan eddig nem voltam orvoshoz járó ember, ezentúl mindent betartok, amit a szakemberek mondanak – ígérte Fásy, kiemelve, továbbra is rendszeresen sportol majd és arra is figyel, mit eszik, mert sokáig szeretne élni. Forrás

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …