De La Salvat De Gigi Becali La O Meserie Si Liceu: Cum Arata Acum Marian Ursea, Baiatul Din Breaza.

Spread the love

Marian Ursea a fost salvat din saracie si abandon de catre Gigi Becali, acum ceva ani. Astazi, tanarul are o meserie respectabila si a terminat liceul, iar visul lui este sa devina un cantaret de muzica populara. Iata povestea lui si cum a ajuns sa faca fata dificultatilor vietii.

Cum a fost salvat Marian Ursea de Gigi Becali
Marian Ursea este un tânăr care a trecut prin multe greutăți în viață, încă de la o vârstă fragedă. Mama lui l-a abandonat, tatăl s-a sinucis, iar el a rămas doar cu bunica într-un sat din Breaza. Cu toate că a încercat să supraviețuiască, viața lui era într-o mare sărăcie. Într-o zi, însă, a avut parte de o schimbare total neașteptată.

În urmă cu câțiva ani, Gigi Becali a aflat de drama băiatului și a decis să-l ajute. În doar câteva luni, a construit o casă cochetă pentru Marian, a mobilat-o complet și i-a dăruit o sumă importantă de bani. Mai mult decât atât, a angajat o femeie să aibă grijă de copil și de bunica lui. Gestul lui Becali i-a schimbat radical viața lui Marian.

Ce s-a întâmplat cu Marian după ajutorul primit
După ce bunica lui Marian a murit, tânărul a fost luat în grijă de preotul comunei, care l-a ajutat să meargă mai departe și a fost mereu lângă el. Cu ajutorul lui, Marian a reușit să termine liceul și acum are o meserie respectabilă. În plus, visul lui este să devină un cântăreț de muzică populară. Deja a cântat în câteva spectacole și va munci mult să ajungă undeva sus.

Marian Ursea și recunoștința sa
Marian Ursea este un tânăr recunoscător pentru tot ajutorul primit. Își amintește mereu de cât de mult l-a ajutat Gigi Becali și de preotul care a fost mereu lângă el. Marian își aduce aminte de greutățile prin care a trecut și își dorește să ajute și el pe alții, așa cum a fost ajutat el.

În concluzie, Marian Ursea este un exemplu de curaj și perseverență în fața greutăților vieții. Ajutorul primit de la Gigi Becali și apoi de la preotul comunei l-au ajutat să meargă mai departe și să-și îndeplinească visurile. Cu o atitudine pozitivă și multă muncă, el este convins că poate ajunge acolo unde își dorește.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …