Figyelem! Megszakad a szív! Ezzel a meglepő és rendkívül szívettépő kéréssel fordult Berki Mazsi a gyászolók sokaságához:

Spread the love

Berki Mazsi férje, Berki Krisztián halála óta szörnyű időszakot él át. A médiaszemélyiséget alig két hete találta meg a kislánya holtan az otthonában. Mazsinak nem csak az elviselhetetlen gyásszal kell megküzdenie, folyamatos kihallgatásokra jár Krisztián halálának ügyebénen ugyanis kábítószer-gyanú merült fel.

Most a gyászoló özvegy Instagram-bejegyzésében elárulta, kiderült, mikor és hol vesznek végső búcsút Krisztiántól. “Kedves Barátaink! Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek. Nagyon nehéz napokat élünk meg.

Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát és a temetés alkalmával interjúkat ne készítsenek a közeli hozzátartozókkal. Berki Renáta és a gyászoló család. Szeretlek Szerelem” – olvasható a posztja alatt.

About admin

Check Also

Alekosz a Görög Hős megmutatta álomszép kedvesét! Rá nem gondoltunk volna, hogy Ő az

Spread the love Alekosz, a görög származású izomceleb, aki korábban több magyar médiafigyelmet is kapott …