Gulyás Gergely bejelentette !Október 14-től ez lesz az új szabály ,ha tetszik ,ha nem

Spread the love

Gulyás Gergely rendkívüli bejelentése: beszántják a napelemes betáplálást, csak szigetüzemű rendszert lehet telepíteni

Jövőre 21 százalékkal, utána 25-tel, 2025-ben pedig 30 százalékkal kell megemelni a pedagógusok bérét – hangzott el a csütörtöki kormányinfón. Gulyás Gergely azt is mondta, hogy alapjaiban megváltozik a napelemek engedélyeztetési rendszere.

A kormány áttekintette az EU-val folytatott tárgyalások állását, 17 ügyben döntöttek arról, hogy megcsinálják az Unió felé tett vállalásokat – kezdte a kormányinfót Gulyás Gergely kancelláriaminiszter. Megalakul többek között a korrupcióellenes hatóság, átalakul a közbeszerzések rendszere, és támogatási rendszer is lesz a mikrovállalkozások, illetve a kkv-k számára a közbeszerzések díjaival kapcsolatban. Gulyás elmondta, hogy a szükséges törvényjavaslatokat az Országgyűlés elfogadta.

Ekkora béremelést kapnak 2023-ban a magyar tanárok

A jelenlegi helyzetben kulcsfontosságú: a kormány elkötelezett a tett vállalások érdekében. Jelentős pedagógus-béremelés is kell, a Bizottság támogatólag lépett fel. 2025-re elérjük azt a kitűzött célt, hogy a pedagógusok fizetée elérje a diplomás átlagbér 80%-át

Jövőre 21 százalékkal, utána 25-tel, 2025-ben pedig 30 százalékkal kell megemelni a pedagógusok bérét – tette hozzá a miniszter. Abban bíznak, hogy ha sikerül megállapodni Brüsszellel, akkor már január elsejével jöhet a 21 százalékos béremelés. Gulyás szerint így a béremelési ciklus végére, vagyis 2025-re a pedagógusok átlagbére 777 673 forint lesz.

Beszántják a napelemes betáplálást, csak szigetüzemű rendszert lehet telepíteni

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …