Tue. Oct 3rd, 2023
Spread the love

A Story magazin Christiano Ronaldó újszülött babájának elvesztése kapcsán sztárösszeállításában olyan hazai és külföldi hírességekről írt, akik a világsztárhoz hasonlóan elvesztették a számukra legdrágábbat, a gyermeküket. Ilyen semmihez sem hasonlítható fájdalmat kellett átélnie Gáspár Beának is, aki kisebbik lánya, Virág ikertestvérét gyászolja.

A Konyhafőnök VIP győztesének mindkét terhessége alatt komplikáció lépett fel, ráadásul korábban a testvérét is elveszítette, édesanyja ugyanis halva szülte meg első gyermekét. Bea egy banális baleset következtében veszítette el kisebbik lánya, Virág ikertestvérét, Grétát.

– Az ultrahang hamar kiderítette, hogy ikreket várok. Mindenki boldog volt a családban, különösen a férjem örült – mondta korábban a Best magazinnak Bea, akit az orvosok figyelmeztettek, ne terhelje meg magát. – Azt gondoltam, otthon talán kitakaríthatok – folytatta Bea, aki egy decemberi napon létrára állt, hogy a függönyt visszaakassza a helyére.

Egy rossz lépés következtében az asztalra esett, kórházba szállították, majd az ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy csak egy magzat maradt életben.

– Rettenetes fájdalmaim voltak, lelkileg is nagyon megviselt az eset. Csak az vigasztalt, hogy Virág megmaradt – vallotta be Bea.

By admin