Tue. Sep 26th, 2023
Spread the love

A menye talált rá a lakásában meghalt magyar énekesnőre

Gyászhír!

83 éves korában elhunyt Bencze Márta, táncdalénekesnő. Ismertebb dalai: A siker, Arrivederci Hans, Csend, De most még jó, Drága Joe, Egy szelíd kopogás, Eltűnt egy lány, És mégis mozog a Föld, Gyönyörű teljes éj, Hiányzol, Hol van a régi gyerekkori láz, Nem volt szerencsém, Szerető szív, Töltsünk tiszta vizet a pohárba, Mi újság nálad?, Csillagok hada, Más nem ért meg téged.

Nyugodjon békében! Bencze Márta a Csak fiataloknak című számával robbant be, később többször indult a Táncdalfesztiválon, és több kislemeze is készült. Az énekesnő férje három évvel ezelőtt halt meg, ő pedig ezután fiához és menyéhez költözött – írja a Life.

 

Anyu beteg volt, rossz volt a szíve, a veséje és a tüdeje, egy ideje kórházról kórházra járt. Oxigént kapott itthon, és megmondták az orvosok, hogy már nem lesz jobban, az állapota maximum szinten tartható. Reggel munka előtt bementem hozzá a szobába, beszéltem vele, a feleségem másfél óra múlva talált rá az ágy mellett fekve. Már nem lehetett megmenteni az életét. Fantasztikus ember volt, csak hálás lehetek azért, hogy ő volt az édesanyám

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

By admin