Gyurcsány Ferenc végül leleplezte az Orbán-família valódi vagyonát! Ami most kiderült, arra egyszerűen nincsenek szavak.. (VIDEÓ!)

Spread the love

Gyurcsány Ferenc végül leleplezte az Orbán-família valódi vagyonát! Ami most kiderült, arra egyszerűen nincsenek szavak.. (VIDEÓ!) Megtakarítása sincs a miniszterelnöknek, ezt a képet mutatta a legutóbbi vagyonnyilatkozata is. Orbán Viktor tavalyi, vagyis a 2020-as vagyoni helyzetét tükröző 2021-es vagyonnyilatkozatában sem tüntetett fel megtakarítást, illetve azt megelőzően sem. 2018 végére papíron összességében még növelte a megtakarításait. A 2019-es vagyonnyilatkozatában az állt, hogy 1 millió 395 ezer forintnyi banki tőkével rendelkezik. Feleségén kívül – továbbra is – Flóra nevű leánygyermekével él közös háztartásban. Nyilvánvaló,hogy senki nem hitte el hogy Orbán Viktornak ennyi pénze van ,amint nyilatkozott nemrégiben a vagyonnyilatkozatában.Gyurcsány Ferenc most egy videóban magyarázta el a valós helyzetet az Orbán-körül körül.Nagyon jó videó. Rövid, de velős. Add a jobb sarokban a hangot a videóra, kattints az egér jobb gombjával a képre , és válaszd a ” Némítás kikapcsolását!

Add a jobb sarokban a hangot a videóra, kattints az egér jobb gombjával a képre , és válaszd a ” Némítás kikapcsolását! Forrás

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …