Sun. Sep 24th, 2023
Spread the love

Bár Gáspár Zsolti kimondottan élvezi, hogy a nyilvánosság előtt szerepelhet – óriási örömmel vállalta el a Farm VIP 2-ben is a gazda szerepét –, a családja azonban kerüli a nyilvánosságot. Bár a gazda úgy érzi a nemcsak a munkájában, hanem a otthon is helytáll, a családja azonban nem támogatja abban, hogy karriert építsen a médiában.

– A gyerekeim és a feleségem is haragszanak azért, hogy szerepelek, ami nekem nagyon rosszul esik, mert ez volt az egyik vágyam – mondta Zsolti a Star magazinnak, hozzátéve, a családja mindig azt mondja, maradjon inkább otthon, és dolgozzon a sertéstelepen, mert az való neki. Hiába próbálja meggyőzni őket ennek az ellenkezőjéről, meg sem hallgatják.

– Nagyon szerettem volna, ha ország-világ előtt tartunk egy hatalmas lagzit, hiszen Filoména életem szerelme, és büszke vagyok rá. Ő azonban nagyon megharagudott, amikor ezt lenyilatkoztam a sajtóban. Úgy megvert, hogy két hétig fájt mindenem, és ki is rakott otthonról. Amíg nem sikerült kibékítenem, Demcsák Zsuzsáéknál húztam meg magam.

Zsuzsi segített kibékülni a feleségemnek. – folytatta a gazda, hozzátéve, hogy nemcsak Zsuzsával jön ki remekül, hanem férjével, Krishannal. Annak ellenére, hogy nem beszél vele egy nyelvet, így is képesek videóhívásban akár egy órát is elbeszélgetni.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

By admin