Holnap lesz a méltó búcsú! Sajnos a HÍR IGAZ! ÉG ÖNNEL DRÁGA MŰVÉSZNŐ! Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművésztől kell búcsúznunk

Spread the love

Holnap lesz a méltó búcsú! Bangó Margit utolsó nagy koncertjére készül. 72 éves lesz és úgy érzi, hogy több ilyen nagyszabású estet már nem szeretne adni. A művésznő nagyon büszke az elmúlt 55 évre, amely során végig a rajongói szeretete és tisztelete adta neki az erőt és az okot, hogy tovább zenéljen.

Méltó búcsú: Bangó Margit úgy érzi, hogy ez a koncertje egy tökéletes összegzése lesz az eddigi karrierjének. Bangó Margit világhírű cigány- és magyarnóta-énekes születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A jeles alkalom méltó ünnepe lesz eddigi életének és életművének, vendégekkel, meglepetésekkel és fergeteges örömzenével.

Bangó Margit a őszintén vallott a Metropolnak a terveiről, arról, hogy szerinte miért szeretik őt ennyien. Elárulta, hogy bár nagy koncert már nem lesz több, de ez akkor sem a búcsúzás. „Nálam ez tényleg az utolsó nagy koncert lesz. 72 éves leszek áprilisban és valami nagyon széppel szeretnék a Sport Arénától és a nagy közönségtől elbúcsúzni. Nem egy teljes búcsú lesz, csak nagykoncertet többet már nem szeretnék adni” – árulta el az énekesnő lapunknak, majd gyorsan hozzáfűzte, hogy azért nem kell izgulni, hiszen nem fog ő eltűnni a zenei életből.

„Természetesen kisebb fellépések fogok vállalni, hiszen színpad nélkül nem tudnék létezni. Ez az életem és a közönség mérhetetlen tisztelete és szeretete az ad erőt és gyógyulást mindenre.” – nyilatkozta Bangó Margit.

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …