JAJ NE! Sajnos igaz! Megemészthetetlen a fájdalom! A családja jelentette be a lesújtó hírt! Nagyon rossz hírek jöttek Erdélyi Mónikától! Drámai hír jött! Szörnyű hír érkezett!

Spread the love

Nagyon rossz hírek jöttek Erdélyi Mónikától!Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett! Elárverezik Erdélyi Mónika házát! Minden kiderült, ennyi a kikiáltási ár Mint kiderült, Erdélyi Mónika érdi otthona árverés alatt van, 49,5 millió forintos kikiáltási áron – tudta meg a Blikk. A lap értesülései szerint a tévés viharos válását követő vagyonmegosztási per miatt került újra eladósorba a Pest megyei ingatlan, ám eddig – ahogy a korábbi években – nem sikerült vevőt találni rá.

– Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé. Azt az információt kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás miatt, ám az ingatlant a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. A ház kikiáltási ára 49,5 millió, licitet pedig ötszázezer forintonként lehet tenni, így nem tudni, mi lesz a vége. Sajnos, belülről nem tudtam megnézni az ingatlant, mert a tulajdonos nem enged be senkit, így csak kívülről lehet megtekinteni – osztotta meg a Blikkel információit egyik olvasójuk.

A ház csendes környéken található, 180 négyzetméter alapterületű, és gyönyörű kertje van. Hosszú évek munkájával csinosítgattat a tévés. Az árverezés mögött válása áll, mivel a közös vagyonról nem tudtak megegyezni. A bíróság döntött az ügyben végül. A lap úgy tudja volt férje a ház értékének a felére plusz további készpénzre tart igényt, hiszen indoklása szerint albérletet kellett fizetnie, mivel ő költözött el az egykori közös otthonból.
– Gyula mindvégig azt hangoztatta, nincs pénze, még azt is kérte a bíróságtól, hogy egy kirendelt védőt biztosítsanak neki – mondta a Blikknek az évekkel ezelőtti árverésről szóló döntés után a házra felvett hitelt a mai napig fizető műsorvezető közeli ismerőse. A Mónika Show háziasszonya korábban 67 millió forintért árulta az ingatlant, hogy az exét kifizethesse, ám a vevők nem tolongtak, így 2014-ben kényszerárverezésre került sor. A Blikk úgy tudja, a műsorvezető fellebbezett a döntés ellen, ezért húzódott mostanáig az ügy, ám az eljárás vége újra árverés lett. Blikk

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …