Tue. Oct 3rd, 2023
Spread the love

Egész nap a barátaival volt a 13 éves lány, nevetett, boldognak tűnt, majd este felment a szobájába és felakasztotta magát. Reggel talált rá az édesapja. Hiába jöttek azonnal a mentők, már nem lehetett megmenteni az életét. Mentális gondokkal küzdött, többször volt már öngyilkossági kísérlete.

2018 szeptemberében például az iskolában vett be gyógyszereket, ám akkor sikerült időben orvoshoz vinni. Azóta pszichológus segített neki megküzdeni a démonaival. A vizsgálatok során kiderült, hogy a mentális egészségügyi szakembere nem adott információkat az állapotáról, így azt sem tudhattuk, hogy súlyos epizódon ment keresztül a halála előtti hetekben. Fel is hívta a pszichológust és azt mondta neki, nem tudja megóvni magát saját magától, naponta öngyilkossági gondolatai vannak.

Ennek ellenére a halottkém szakvéleménye szerint valójában nem akart öngyilkos lenni, egy újabb segélykiáltásnak szánta az akasztást. “Még mindig nem tudom elhinni, hogy meghalt. Egész nap nevetett és viccelődött, majd másnap elment.Senki sem hiszi el, hogy megtörtént. Még mindig arra számítok, hogy találkozunk vele – adok neki egy puszit, meg ilyesmi.Senki sem gondol arra, hogy egyszer egy 13 éves gyerek temetését kell megszerveznie”

By admin