Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy egyetlen kislányunk örökre elment a tegnapi napon.. még csak hat éves volt.. EZÉRT hagyott itt minket ilyen fájóan fiatalon:

Spread the love

Gyász: Meghalt ez a tündéri kislány, az OKA szinte felfoghatatlan.. még csak hat éves volt.. A kis Elena olyan volt, mint bármelyik másik kislány az ő korában, de sajnos hirtelen minden megváltozott.. Szeretett rajzolni (rózsaszín volt a kedvenc színe), és tanár szeretett volna lenni, amikor felnő. De sajnos minden hirtelen megváltozott: az orvosok rákot diagnosztizáltak nála, amely gyógyíthatatlan volt és körülbelül három hónapot adtak neki. Annak érdekében, hogy élvezze ezt a kevés időt, ami neki még hátra van, a szülei soha nem beszéltek neki a diagnózisáról. Nem sokkal azután, Elena olyan beteg lett, hogy nyelési és beszéd problémái lettek.

Ahhoz, hogy kommunikáljon a szüleivel, elkezdett jegyzeteket írni. De a szülei nem tudták, hogy Elena elrejtett néhány ilyen feljegyzést a ház körül – nyilván többet tudott, mint ahogy azt a szülei gondolták. Eldugta a jegyzeteket az edények között, a fiókokban, a könyvekben… Mindegyikben azt írta, hogy szereti a családját. Az egyik feljegyzésében bocsánatot kért az apjától a betegségéért. Elena 2022 augusztusában halt meg. A szülei heteken keresztül találtak jegyzeteket szétszórva a házban, amikor a legkevésbé sem számítottak rá. Minden egyes jegyzet, amit találtak egy ütés volt számukra, mert arra emlékeztette őket, hogy lányuk elment, de ugyanakkor áldás is volt, mert emlékeztette őket, hogy a lányuk szerette őket a rövid idő alatt, amíg ezen a földön volt. Néhány feljegyzésen csak annyi állt, hogy “szeretlek titeket”, és néhányon részletesebb rajz volt szívekkel. Néhány a kishúgához szólt, hogy felkészítse az iskolára. Az összes jegyzetet összegyűjtötték, és úgy döntöttek, hogy egy könyvben elmesélik Elena történetét és megosztják a jegyzeteit a világgal. A könyv címe: “Hátrahagyott jegyzetek” A könyvből származó bevételt Elena szülei a rákot betegséggel foglalkozó csoportoknak adományozzák. Egy kis kedvcsináló a könyvhöz:
Nyugodj békében, Elena. Nyilvánvaló, hogy ő egy különleges lány volt, aki nagyon szerette a családját. És a jegyzeteken keresztül az emléke örökké élni fog.

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …