Sun. Nov 27th, 2022
Spread the love

Vasárnap Gyürén egy kislány a nyílt pályán lépett ki a vonat elé, méghozzá szándékosan. Azóta kiderült, hogy komoly zaklatási ügy áll a háttérben.

(Kép : illusztráció )

A 11 éves lányt nevelő nagyszülei szerint a többi gyerek a külseje miatt bántotta őt, többször sírva ment haza.

A nagypapa azt mondta, bement az iskolába korábban, hogy jelezze a problémát, de ennek semmilyen eredménye nem lett.

A diákot a gázolás után mentőhelikopterrel szállították kórházba, jelenleg is válságos az állapota.

Iványi Gábor, a gyürei tanintézmény fenntartója, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke szerdán egy hivatalos közleményt adott ki, amelyben azt írták, megdöbbenve értesültek a történtekről.

Emellett közölték, hogy vizsgálatot indítanak, hogy kiderítsék, az iskolai közeg bármilyen módon befolyásolhatta-e tanuló lelkiállapotát, szerepet játszott-e tragikus döntésében.

– vette észre a hvg.hu.

Közben elindult egy petíció is, hogy rúgják ki az összes tanárt, az igazgatósággal együtt, mert ahol egy ilyen dolog megtörténhet, ott egész egyszerűen alkalmatlanok a tanárok arra, hogy gyerekekkel foglalkozzanak. Ahol a tanár nem látja át tűpontosan, hogy kik a gyengébbek láncszemek az osztályban, és számukra nem fordítanak nagyobb figyelmet, ott a tanárok a hibások. Az összes tanár tudta, hogy mi történik az iskolában, mégsem tettek semmit

Vajon ezek a tanárok nyugodt és tiszta lelkiismerettel fekszenek le aludni? Az interneten a kommentelők – ha elhunyna véletlenül szerencsétlen kislány – börtönnel büntetné a tanárokat…Ön mit gondol erről?

By admin