Ma a majálison mikor megláttam mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos azt hittem sokkot kapok… DE az igazi hidegzuhany csak ezután jött..! Ma a majálison mikor megláttam mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos azt hittem sokkot kapok… DE az igazi hidegzuhany csak ezután jött..!

Spread the love

Kimentünk a majálisra a jó időben, mikor megláttam mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos köpni-nyelni nem tudtam! 3 sajtos-tejfölös lángos, és három limonádé összesen 8400 forint! Vasárnap május 1., tehát majális, Városliget, szép idő. Meg tömeg. Ezért olvasónk ma ment ki a kislányával és egy másik családdal, hogy egy kis hamisítatlan, ligeti majálishangulatot szívjanak magukba.

Ami biztos, hogy a gyerekek jól érezték magukat, a játszótér, amit a Ligetben építettek, tényleg fantasztikus, igazi, európai színvonalú, és a Liget is nagyon hangulatos – mesélte Anikó. Május első hétvégéjérre tekintettel több helyszínen is különböző bódékban árusok, vurstlisok települtek ki a Városligetbe. Nos, ott már azért látszott, mire készüljünk a nyáron, ha Balcsira megyünk, vagy valami más, felkapottabb helyre nyaralni – folytatta az anyuka, aki egy rövid árlistát küldött szerkesztőségünknek.

A játszótér mellett az árak is elég európaiak, nyugat-európaiak voltak a szombati forgatagban: Sajtos-tejfölös lángos 1800 forint, Vattacukor 1000 forint, Jégkása 2000/3 deci – itt mondjuk, lehet, hogy átvertek, mert ár nem volt kiírva, de két pohár jégkásáért 4000 forintot fizettünk, hirtelen nem is tudtam, hogy át vagyok-e vágva, vagy csak nem szoktam meg a válság-árakat – magyarázta az édesanya, hozzátéve, hogy vissza is kérdezett, hogy mennyi, és mondta az árus, hogy ennyi, balhézni meg nem volt kedve a gyerek miatt… Csirkés lepény némi zöldséggel: 3500 forint. Öt műanyag kiskacsa kihorgászása nyereményért: 1500 forint. Három dobás a célbadobós vurstliban: 1500 forint.

A nyeremény spinner azonnal szétesett atomjaira, de legalább kicserélték, kapott a gyerek helyette valami kilövős kis játékot. Dodzsem: 1000 forint/ igen rövid menet Csavart fagyi: kicsi 300, nagy 600, – Ez az egy, ami megérte, mert máshol is annyi körülbelül. Limonádé, fél liter, 1000 forint – Inkább málnaszörp volt, mint limonádé. Oszd meg ezt bejegyzést, hogy eljusson az ismerőseidhez is!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …