Ma Berki Krisztián sírjánál jártunk.. még a szó is elakadt, mikor megláttuk az emlékhelyét..

Spread the love

Betámadták Mazsit Berki Krisztián sírjának állapota miatt: a feldühödött rajongók szerint elhanyagolják a celeb nyughelyét – fotó
Mazsi, Berki Krisztián felesége Balin próbálta feldolgozni férje hirtelen halálát, ezért több hétig Indonéziában tartózkodott, hogy erőt gyűjtsön a folytatáshoz. Azonban nemrég valaki csúnyán kiosztotta őt, amiért ez idő alatt nem volt gondozva egykori párja sírja.

Ahogy arról korábban a Blikk beszámolt, Mazsi könnyeivel küszködve hagyta el az országot június végén és Balin próbálta meg megtalálni a lelki békéjét, ugyanis rettentően hiányzik neki az egykori férje, Berki Krisztián.

(A legfrissebb hírek itt)

A nyaralást viszont nem mindenki nézte jó szemmel, egy férfi például kiosztotta a sztárt, amiért nem gondoskodik szeretett férje sírjáról, nem cseréli le az elhervadt virágokat, illetve nem foglalkozik a kiégett, felborult mécsesekkel.

– Szia Mazsi! Majd ha kinyaraltad magad szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat. Nagyon gáz volt ahogy ma kinézett. Ölellek! – írta szemrehányóan Mazsinak címezve.

Ahogy azt a közösségi oldalán is megosztotta Mazsi, most a Balatonon vakációzik Emmával, azonban a képen látottakon néhány kommentelő is kiakadt.

 Szégyellheti magát, ez gyászol? Undorító ez a nő – fűzte hozzá egy nő.

– Nyaralások közepette nincs ideje kimenni a temetőbe! – jegyezte meg felháborodottan valaki.

A kritikusok mellett azonban akadtak olyanik is, akik védelmükbe vették Mazsit, és számonkérték a gyászoló özvegyet gyalázókat.

– Miért nem dobtad ki te bunkó, ha már ott jártál ? Más szemetét járjon ki eldobálni? Milyen nők és emberek vagytok ti? – állt ki Mazsi mellet az egyik kommentelő.

– És ha nem tud kimenni a sírhoz? Vannak emberek akik KÉPTELENEK rá LELKILEG, hogy kimenjenek a temetőbe! Mindenki másképp gyászol! Ez magánügy! Erre nem gondoltál? – zárta le a vitát egy másik védelmező.

Címlapfotó:illusztráció

Kapcsolódó cikkünk

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …