Breaking News
Home / Aktualis / Ma Rácz Jenő éttermében ettem.. 9000 forint volt EGY rántott hús, ám az igazi HIDEGZUHANY csak ezután jött:

Ma Rácz Jenő éttermében ettem.. 9000 forint volt EGY rántott hús, ám az igazi HIDEGZUHANY csak ezután jött:

SHARE

Sok magyar családban a mai napig nem múlhat el hétvégi ebéd rántott hús nélkül. Ha valamilyen okból otthon erre mégsincs lehetőség, étteremben is rendelhetünk, a kérdés csak az, mennyibe fáj ez nekünk. A Pénzcentrum összeállítása szerint a legkirívóbb árakkal nem is a fővárosban lehet találkozni, hanem egy borsodi kisvárosban, Encsen, ahol csaknem 9 ezer forintot kell kipengetni egy rántott borjúért házi sültburgonyával.

Annyiban talán érthető is, hogy a hely a 2021-es év vidéki étterme díj nyertese, és az idén az országos toplistára is felkerült, emiatt a kulináris turizmus úticéljává nőtte ki magát. Amennyiben teljes menüben gondolkodunk, akkor viszont már alighanem egy budapesti étterem viszi el a pálmát.

About admin

Check Also

BORZALMAS HÍR JÖTT SZOMBAT ESTÉRE! A hír sajnos igaz: MAJKÁT is megtámadta EZ a rettegett betegség! Gyógyíthatatlan betegség támadta meg Magyarország kedvenc rapperét! KITARTÁS MAJKA! Nagyon szorítunk érted!

SHARE Döbbenetes vallomást tett Majka: halálfélelme van! Szívleálláshoz vezethet Majka betegsége. Jól tudja ezt a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *