Thu. Sep 28th, 2023
Spread the love

Meghalhat napokon belül Molnár Richárd? Vészjósló dolgot mondott a professzor

Újból sztrókot kapott a börtönkórházban M. Richárd, akit Dózsa György úti baleset miatt nyáron három és fél évre elítéltek – közölte az RTL.hu.

M. Richárd nincs öntudatánál, állapota kritikus, és lélegeztetőgépen van.

Egy főorvos professzor megszólalt lapunknak:

Ha valaki ilyen rövid időn belül kap 2 sztrókot, amikor még az előzőből sem épült fel teljesen, olyankor a halálozási arány megemelkedik, és szinte majdnem biztosra lehet venni, hogy napokon belül elveszítjük a beteget.

M. Richárd tavaly decemberben kapott először sztrókot, a szombathelyi börtönben. Ügyvédje már ekkor a büntetés-végrehajtási intézethez fordult, hogy szakítsák félbe a büntetését, amíg felépül. Mocsai Gergely ekkor azt is állította, hogy az elítélt férfi 24 órát feküdt a cellájában ellátás nélkül, miután sztrókot kapott, a férfi élettársa pedig azt mondta, hogy embertelen körülmények között tartják fogva M. Richardot.

A Blikk vette észre, hogy a Razzia nevű Facebook-oldalra tegnap nem sokkal este 11 óra után került fel egy bejegyzés, amelyben azt írják, M. Richárd életét vesztette. M.-et a legtöbben onnan ismerik, hogy ő volt a két ember halálát okozó Dózsa György úti baleset okozója.

– Meghalt Molnár Richárd‼️ Információnk szerint rövid betegség után meghalt a Dózsa György úti halálos baleset okozásáért elítélt férfi. Molnár Richárd jogerős büntetését töltötte a Szombathelyi BV intézetben – írták az oldalon, ám a hír alatt több tucat komment született, amelyben többek között ismerősök írják, hogy M. Richárd nem halt meg, hanem életben van. (A Facebook-bejegyzés időközben le is került a Razzia közösségi oldaláról.)

A PestiSrácok.hu értesülései szerint is történhetett valami a három és fél év szabadságvesztésre ítélt férfivel, ők ugyanis saját információikra hivatkozva azt írják, M. Richárd súlyos állapotban kórházba került. A portál úgy tudja, a férfit rendkívül súlyos állapotban a szombathelyi börtönből a berettyóújfalui kórházba szállították, ügyvédei és a család pedig várja a kórháztól a tájékoztatást.

Címlapfotó illusztráció

Forrás

By admin