Sun. Sep 24th, 2023
Spread the love

Az interneten találtuk ezt az elgondolkodtató történetet, és úgy látszik a hozzá fűzött kommentekből, hogy sokak érdeklődését felkeltette!

Éppen ezért is hoztuk el most Nektek. Nem biztos, hogy az elmúlt hetekben játszódik, sőt még az is lehet, hogy az elbeszélő egy kicsit kiszínezte a történteket, de a lényeg, hogy nagyon szeretjük az ilyen szívmelengető eseteket, melyek reményt adnak a hétköznapokban!

A történetet elmesélő hölgy (nevezzük Emesének), leírja, hogy buszra szállt, megváltotta a jegyet, és feltett egy fejhallgatót, hogy zenét hallgasson. Azonban a busz hátsó feléből egy olyan hangos kiáltás hallatszott, amelyet még a fülhallgatón keresztül is tisztán hallott.

Kiderült, hogy egy terhes nő kiáltott, és mindenki figyelme ő felé fordult. Ekkor a sofőr nyugodt hangon bemondta, hogy a busz legközelebb a kórháznál áll meg, bár az útvonala nem arra vezetett volna.

Ezért ott helyben kinyitotta az ajtókat, hogy az utasok, akik másfelé tartanak, leszállhassanak. Emese leírja, hogy nem sietett, ezért maradt, hátha tud segíteni.

Amikor a busz megérkezett a kórházhoz, a sofőr a karjában vitte be a nőt az épületbe, Erzsébet pedig a szülő nő telefonjáról felhívta a férjét, és elmondta, mi történt, és melyik kórházban szül a felesége.

A hölgy végül méltatja a sofőr emberségét, és azt, hogy ilyen hideg fejjel cselekedett ebben a nehéz helyzetben!

Több ilyen kéne! Neked mi a véleményed?

A fotó illusztráció!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

By admin