Breaking News
Home / Aktualis / MOST érkezett a hír! Megtörtént.. Nem várt szomorú bejelentést tett az Omega… Összeomlott az ország:

MOST érkezett a hír! Megtörtént.. Nem várt szomorú bejelentést tett az Omega… Összeomlott az ország:

SHARE

Az egész ország arra vár, hogy végre jó hírek érkezzenek Kóbor Jánosról. Az Omega legendás énekese hetek óta kórházban fekszik koronavírus-fertőzés miatt, az állapotáról azonban semmi konkrétat nem tudni, csak annyit, hogy válságos. Miközben izgatottan figyeli minden rajongó az Omega közösségi oldalát, és félve olvassák a Kóbor Jánosról szóló cikkeket, nemrég egy örömhírre kaphatták fel a fejüket.

A zenekar ugyanis nagy bejelentést tett a Facebookon. Jövő héten megjelenik a dupla vinyl Omega Testamentum lemez két változatban. További információk hamarosan! – tették közzé a 2020-ban megjelent lemez bakelit változatának fotóját. Az együttes tizenhetedik nagylemezén található néhány újrahangszerelt régi szám, többségében azonban vadonatúj felvételek színesítik a korongot.

Sokan fellelkesültek a bejelentést hallva, az egyik kommentelő azonban nem hagyta szó nélkül az életéért küzdő Kóbor Jánost: Örülök a megjelenésnek, de egy valaminek fogok még jobban: amikor ezt a Testamentum-bakelitet Mecky dedikálja! – írta valaki a bejegyzés alatt a nuus.hu cikke szerint. Forrás

About admin

Check Also

MEGVAN A PONTOS ÖSSZEG, FORINTRA PONTOSAN ENNYI PÉNZBELI kompenzációt ad az állam a nyugdíjasoknak

SHARE Az idősek juttatása emelkedett az év elején: a nyugdíjasok ezúttal öt százalékkal nagyobb havi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *