Most érkezett a lesújtó hír! Búcsúzunk! Nincs Többé Varga Irén! Fájdalmas búcsút kell vennünk a Művésznőtől!! Kérjük, még aki nem is kedvelte, az is próbáljon meg emberi tisztességgel elbúcsúzni tőle!

Spread the love

Most érkezett! Búcsúzunk! Nincs Többé Varga Irén! Fájdalmas búcsút kell vennünk a Művésznőtől!! Kérjük, még aki nem is kedvelte, az is fejezze ki együttérzését iránta! Sokan gondolták, vagy inkább remélték, hogy a Varga Irén jelenség tiszavirág életű lesz, és bár nem egy napig tartott, de itt a vége. Szép lassan pont kerül a teljesen érthetetlen, sőt egyenesen indokolatlan sikertörténet végére. Varga Irén – alias Mahiana Roszállo, avagy Borovita Bariola -, ha nem is önként, de a jelek szerint végérvényesen visszavonult egyéves tündöklése után. Ennek oka feltehetően az a tény, hogy a botcsinálta menedzsere vagy megunta a nyilvánvalóan kezelhetetlen és bohócot csinált egy egyébként beteg emberből.Az egyik fél ezt mondja, a másik azt, így nehéz igazságot tenni, így mi nem is próbálkozunk ezzel. Elég az hozzá, hogy a korábban sírós videóival követőtábort építő “menedzser” állítja, hogy milliókat tömött az önmagát énekesnőnek és még sok egyébnek képzelő Irénke zsebébe.

Persze ez amolyan vak vezet világtalant sztorinak tűnik így első hallásra, no de kik vagyunk mi, hogy igazat tegyünk a gigászok csatájában? Térjünk hát vissza Varga Irén, vagyis ma már inkább Jónás Lászlóné nagy bejelentéséhez, melyben sokak nagy megkönnyebbülésére közhírré tétetik, hogy felhagy a bohóckodással és mostantól háziasszonyi teendőire összpontosít.

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …