Most érkezett a Szomorú hír: Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Zámbó Jimmy édesanyjáról, Anna néniről! Szörnyű hír érkezett!

Spread the love

Megrázó hír érkezett: Nem tud lábra állni Jimmy édesanyja Jimmy édesanyja az utóbbi időben rengeteg időt töltött kórházban. Legutóbb egy súlyos balesetet követően combnyaktöréssel került be, majd éppen hazavitték volna, amikor sztrókot kapott. Azóta már hazaengedték, de az állapota mellett a magas vérnyomása miatt még fokokozottabb figyelmet és ápolást igényel.

Az idősebb korosztálynak ilyen súlyos állapotban csak a kora reggeli vagy a késő délutáni órákban ajánlott egy-egy rövid egészségügyi séta, de Anna néni még ilyenkor sem hagyhatja el a lakást. – Az az igazság, hogy nem is tudna kimenni. A combnyaktörése után kapott egy csípőprotézist, és még mindig csak segítséggel tud lábra állni.

Az orvosa azt mondta, hogy időnként terhelnie kell a csípőjét, hogy mihamarabb egyedül járhasson – mondta Árpy a Metropolnak, hozzátéve, hogy Anna néni nagyon nehezen viseli, hogy ágyhoz van kötve. Árpy úgy látja, Anna néni nehezen viseli, hogy ágyhoz van kötve. – Az édesanyám világéletében ellátta magát, így most nagyon kínos neki, hogy gyakorlatilag mindenben segítségre szorul, emiatt sokszor borzasztóan mérges magára.

Egy családi házban lakik a nővéremmel és a bátyámmal, akik folyamatosan figyelnek rá. Igényli a társaságot, ha éppen nincs beszélgetőpartnere, rögtön kérdezi: Elfelejtettetek? Még élek! – meséli Árpy, aki bízik a teljes felépülésben, hiszen az édesanyja igazi „harcos”.

 

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …