Tue. Oct 3rd, 2023
Spread the love

MOST ÉRKEZETT: Zelenszkij vérfagyasztó üzenetet küldött, amivel MEGTAPOSTA ,megsértette a Magyarokat is! EZZEL vádolja Magyarországot: Zelenszkij szerint Magyarország mások vérével keresi a pénzét, el is mondta miért:

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy csütörtöki interjúban beszélt arról, hogy Oroszország 250 milliárd fontos bevételre tehet szert idén az energiaexportból, amelynek az embargóját Magyarország és Németország is gátolja. Volodimir Zelenszkij azzal vádolta meg azokat az európai országokat, amelyek továbbra is vásárolják az orosz olajat, hogy mások vérével keresik a pénzüket. Az ukrán elnök a BBC-nek adott interjújában hangsúlyozva:

Blokkolják az energiaexport embargójára irányuló erőfeszítéseket, amelyekből Oroszország 250 milliárd fontos bevételre tehet szert idén. Bár Ukrajna elismeri, hogy Berlin támogatta a szankciókat Oroszországgal szemben, azt nem nézi jó szemmel, hogy idáig ellenállt az olajeladásokkal kapcsolatos szigorúbb intézkedéseknek. Néhány barátunk és partnerünk megérti, hogy most más idők járnak, ez már nem üzleti és pénzkérdés.

By admin