MOST érkezett! Szívfájdító ÚJ fejlemények derültek ki! Berki Krisztián édesanyja sírva vallotta be az IGAZAT: “Krisztián nem drogozott! EBBE halt meg a kisfiam”: – Megszakad a szívünk attól, ami MOST kiderült..!

Spread the love

A médiaszemélyiség, a kétgyerekes családapa hirtelen és mindössze 41 évesen távozott az élők sorából, éppen akkor, amikor rendbe akarta hozni a házasságát, szerette volna visszahódítani a feleségét. Családtag­jait az is sokkolta, hogy a rendőrség kábítószergyanús anyagot talált a lakásában. Berki Krisztián édesanyja még nem dolgozta fel, hogy a fia nincs többé.

Az asszony néhány nappal a halála előtt találkozott Berkivel, közösen vitték babaúszásra a kis Emmát Mazsival és Krisztiánnal. – El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor – mondta elcsukló hangon a Blikknek Júlia. – Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve.

Nem tudtam, hogy a fiam drogozott, ezt kizártnak tartom – zokogta az édesanya, aki azt is elárulta, gyászukban osztoznak kisebbik unokája édesanyjával, Mazsival, aki még nem tért magához a férje halála okozta sokkból. – Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé… „A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket, mellőzzétek a »baráti« interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja, mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5-én készült a kislányunk féléves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged” – fogalmazott közösségi oldalán megosztott bejegyzésben Mazsi.. Berki kilencéves kislányának, Natinak is minden bizonnyal sok időbe telik majd, mire valamelyest fel tudja dolgozni imádott édesapja halálát.

A kislány találta meg édesapja holttestét. A Borsnak azt nyilatkozta egy barát, hogy a kislány előbb Mazsit hívta, de nem érte el, majd a híváslista utolsó számát csörgette meg apja telefonjáról, hogy segítséget kérjen. A Blikk úgy tudja, Nati azt a pszichológust hívta fel, aki Berki és Mazsi kapcsolatát is segített rendbe hozni. Ezek után Roboz Zsóka hívta a mentőket, hogy baj van. A terapeu­ta nagyon közel állt Berkiékhez, úgy tudjuk, őt is nagyon megviselte Krisztián halála, erre utal az is, hogy amikor kerestük, egy kollégája azt közölte, szerdáig nem lesz elérhető. – Néhány napra pihenni ment, szüksége volt erre – fogalmazott szűkszavúan a telefonban Roboz Zsóka kollégája. Forrás

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …