MOST JÖTT A HIVATALOS ORFK KÖZLEMÉNY! FIGYELMEZTET mindenkit a Magyar rendőrség! EZ nem játék! Mindenkit érint és SÚLYOS dologról van szó! MINDENKI, Aki benzinkútra jár tankolni, tudnia kell ERRŐL!! (Videó)!

Spread the love

MOST JÖTT A HIVATALOS ORFK KÖZLEMÉNY! FIGYELMEZTET mindenkit a Magyar rendőrség! EZ nem játék, NAGY a BAJ! MINDENKI, Aki benzinkútra jár tankolni, tudnia kell ERRŐL!! (Videó)! A sofőr tankolni állt meg, majd bement fizetni.

Amikor azt hitte, hogy bezárta a kocsit, a tolvajok valójában blokkolták a zárakat egy speciális távirányítóval. 70 millió forint értékű valutával és befektetési arannyal menekültek Ausztria felé. Két tolvajt már elkaptak, harmadik társukat még keresik. Figyelem! A rendőrség figyelmeztetést adott ki, hogy a benzinkúton tankolók legyenek nagyon körültekintőek, mert több helyről is jött már bejelentés ehhez hasonló “trükkös” és aljas rablásokról. Mindenképpen add tovább ezt a cikket barátaidnak, ismerőseidnek is! Előzzük meg a bajt! Az rtl klub felvételét alább tekinthetik meg:

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->