Na Ilyet még biztos nem láttál! OLYAT tett Magyarország talán egyik legjobb nője, a full-full extrás Rubint Réka Művésznő, hogy tátva maradt a szánk! FIGYELJÉK mit csinált: (Fotók!)

Spread the love

Rubint Réka kihasználja Balin azokat a perceket, amikor épp nem kell edzést tartania, vagy gyakorolnia Andrei Mangrával a Dancing with the Starsra. A rengeteg sportolás bizony kifizetődő, mivel az édesanya 40 felett is hihetetlenül szexi alakkal dicsekedhet. Ezúttal a homokos parton elterülve mutatta meg izmos testét mini bikinijében. Rubint Réka augusztus 10-től Balira utazott a családjával egy majd’ kéthetes Alakreform-tábor miatt, ahol a rengeteg edzés mellett különleges programokon is részt vesznek.

A Paradicsomba a Dancing with the Starsban veéle versenyző táncpartnerét, Andrei Mangrát is magával vitte, hogy minden nap gyakorolhassanak a műsor kezdetéig. A fitneszladytől már megszokhatták a követői, hogy gyakran oszt meg motiváló üzeneteket, edzésterveket, étkezéssel kapcsolatos posztokat a közösségi oldalán. Ez most is így történt: elmondta, mi a titok ahhoz, hogy valakinek csinos alakja legyen. Réka a szövegéhez egy nem akármilyen képet csatolt, ugyanis a tengerparti homokban elterülve pózolt falatnyi bikinijében. A napsugarak még nagyobb fókuszt helyeztek kerek idomaira, így jól látható, hogy a háromgyermekes édesanya tiszta izom. Kockás hasa olyan feszes, hogy bármerre jár, az emberek nem tudják róla levenni a szemüket. Egy biztos, a rengeteg munkának meglett a gyümölcse, hiszen elképesztően jól néz ki! „Bárki is álljon az utadba, egyetlen emberről SOHA ne mondj le: Önmagadról! Mert soha nem az eredményt fogják irigyelni, hanem az elhatározásod!

Én is megkaptam és megkapom a mai napig azt a kritikát, ami hozzám nem tesz, viszont a lendületemből rengeteget elvenne, ha foglalkoznék vele!” – írta a szexi fotója mellé, majd hozzátette „Mi a titok?! Nem érdekel… és Téged se érdekeljen semmi más, csak a CÉLOD! Mert egy életed van és Te töltöd meg tartalommal! Egyet soha ne feledj! Ha végig viszed, az élet Téged fog igazolni!” – zárul a bejegyzés.

About admin

Check Also

Alekosz a Görög Hős megmutatta álomszép kedvesét! Rá nem gondoltunk volna, hogy Ő az

Spread the love Alekosz, a görög származású izomceleb, aki korábban több magyar médiafigyelmet is kapott …