Nagy Feró elárulta mennyi a nyugdíja: “muszáj dolgoznom..!” – Az éhenhaláshoz sem elég Nagy Feró nyugdíja. Hihetetlen, de ENNYI pénzből kell megélnie!

Spread the love

Az éhenhaláshoz sem elég Nagy Feró nyugdíja.Nagy Feró elárulta mennyi a nyugdíja: “muszáj dolgoznom..!” Ennyi pénzből kell megélnie: A TV-2 -nek nyilatkozott a magyar rock legenda. Több mint 40 éves pályafutás után döbbenetesen kevés a nyugdíja, gyakorlatilag semmire sem futja belőle.

“Ha nem lennék egy ismert ember, akkor mit csinálnék 42 ezer forintból?” A zenész 76 évesen is járja az országot a Beatricével, minden nagyobb fesztiválon ott vannak. A koncertbevételekből és a reklámszereplésekből tud csak megélni valahogy, és boldog, hogy még mindig dolgozhat, és kíváncsiak rá az emberek. A probléma ott van, hogy a rendszerváltás előtt a zenekarok azt sem tudhatták pontosan mennyit is ér egy-egy koncertjük. Minden hazai fellépést csak az állami cég, az ORI szervezhetett.

Ennek gazdasági részleteibe viszont nem engedtek nekik betekintést. A 90-es évek elején aztán az ORI és a külföldi koncerteket szervező Interkoncert is jogutód nélkül szűnt meg. A nyugdíjjárulékokat is tartalmazó nyilvántartások pedig tisztázatlan körülmények között eltűntek.

Share:

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …