Nagyon nagy a baj, kórházba került Jakupcsek Gabriella

Spread the love

Nagyon nagy a baj, kórházba került Jakupcsek Gabriella: Jakupcsek Gabriella évek óta tartja testsúlyát, melyet rendszeres testmozgással és időszakos méregtelenítéssel ér el. Nagyot esett Jakupcsek Gabriella, kórházba kellett szállítani Jakupcsek Gabriella bevallotta, hogy fél az öregedéstől.

Nem a korosodástól, hanem inkább annak negatív következményeitől. Ezért mindent megtesz, hogy egészséges és fitt maradjon mind testileg, mind szellemileg – derül ki az Origo cikkéből. “Nagyon szeretek élni, és nagyon jó lenne még sokáig, jó minőségben élni. Nem szeretnék méltatlan helyzetbe kerülni öregkoromban, és betegség, halál tudatával létezni, kiszolgáltatottá válni.

Ez a legnagyobb félelmem” – vallotta be egy interjúban. Ezért hisz abban, hogy ha rendszeresen mozog és odafigyel a táplálkozásra, akkor ezek a félelmek elkerülhetővé válnak. Nem szokása a diéta és a fogyókúra, de évente legalább kétszer léböjtkúrát tart, vagy más tisztítókúrákat. Még régebben, a diéta időszakában ment el lovagolni, ami miatt balesetet szenvedett, ugyanis nem volt kellő energiája a sportoláshoz. “Hiszek benne, hogy időnként muszáj méregteleníteni, mert szebb lesz a bőr, meg egyszerűen könnyebben létezünk utána.

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->