Nem titkolják tovább, végre együtt Fodor Zsóka, és Vili bá

Spread the love

Fodor Zsóka és Várkonyi András duója a Barátok köztben nyújtott szerepüknek köszönhetően vált igazán ikonikussá, de nem szabad elfelejteni, hogy már a népszerű sorozat megkezdése előtt és azóta is igaz barátságot ápoltak, melynek részleteiről most a TV2 Mokka című műsorában meséltek.

“Mi mindig haverok voltunk, mi mindig jóbarátok voltunk, semmiféle nő férfi kapcsolat föl sem merült” – kezdte a beszélgetést Zsóka, akitől András vette át a szót.

“1970, azt hiszem akkor volt az első olyan bemutató amikor együtt játszottunk. Onnan datálódik a dolog, aztán különböző városokban találkoztunk és hát a szinkron volt a hosszabb táv, egészen addig, amíg ki nem választottak minket a Barátok köztbe” – mesélte a közös történet kezdetéről a színész, annak titkát azonban, hogy mi okozhatta ezt a jó kapcsolatot már kolléganője árulta el.

“Azért vagyunk mi ennyire jó barátok x éve, mert én elkezdek egy verset, egy gondolatot, egy sztorit, be tudja fejezni. Mi rengeteget járunk együtt fellépni, közös műsoraink vannak, de sosem unatkozunk, mert mindig a múltunkból olyan jó történeteket kaparunk elő és olyan jókat röhögünk” – mondta hatalmas mosollyal az arcán Zsóka.

A két jóbarát jelenleg nem csak a magánéletben ápol kiváló viszonyt, de a színpadon is újra együtt játszanak. A rajongók az Örök szerelem című darabban láthatják őket ismét egymás oldalán, melybe természetesen a jól ismert régi energiájukat is belecsempészik.

About admin

Check Also

Alekosz a Görög Hős megmutatta álomszép kedvesét! Rá nem gondoltunk volna, hogy Ő az

Spread the love Alekosz, a görög származású izomceleb, aki korábban több magyar médiafigyelmet is kapott …