Wed. Nov 29th, 2023
Spread the love

Hihetetlen mennyire édes Lujzi, Keve és Zalán! Rúzsa Magdi hármasikrei első ruhácskáikat máris elajándékozták. Jó, nyilván nem egyedül döntöttek úgy a hármasikrek, hogy segítik a rászorulókat, de köztudottan jóhumorú, híres édesanyjuk úgy számolt be a történtekről az Insta-oldalán, mintha ők maguk tették volna.

– Lujzi, Keve és Zalán első nagy jótékonysága. Mivel gyönyörűen növekednek, az első kinőtt ruhácskákat és pelusokat odaajándékozták a koraszülött osztálynak – írta Magdi a fotóhoz, amin egy menő, márkás, fekete baseball sapkában, vélhetően az új autójában ülve viszi a második képen látható pelus-, kötöttsapka-, kisruhacsomagot.

Őt nem bántja senki
Erre, ahogy mindig, a poszt alatt megindult a kommentelőktől a szeretetcunami. Piros szivecskék, gratulációk, kedves szavak. „Ügyes babák! Indulásból kiválóan teljesítenek, csak így tovább Lujzi, Keve és Zalán! – írta az egyik rajongó. De olyan is bőven volt, aki Magdit dicsérte. „Nem csak a zenéd szerethető, te magad is. További jó egészséget nektek.” „Isten áldja meg a jó szívedet! Jó egészséget, cseperedést a babáknak.” „Ezért (is) szeretnek olyan sokan, én is, mert igaz ember maradtál.”

És ami egészen különleges a mai világban: rosszindulatú, sértő komment egy sincs Magdinál, csak a szeretet. Egy icipici odaszúrás volt csak, abban is az egyik rajongó jegyezte meg a másiknak, hogy azért egy szponzorált pelenkareklámtól ne ájuljon el ennyire…

Ahogy Magdinak annál a posztjánál is csak pozitív hozzászólások voltak, amiben bemutatta az új „családtagot”, azt a hatalmas luxusautót, amibe befér kényelmesen három gyerekülés, két nagymama és a szülők a bébik összes holmijával. Az énekesnő egy ideje ennek a márkának a nagykövete, ezért lepték meg a szuper járgánnyal. Senki se bántotta az énekesnőt a nagyértékű ajándék miatt kommentben.

Megfizette a tripla boldogság árát
És hogy miért? Magdi őszinte, megnyerő, cseppet sem megosztó személyiségén túl valószínűleg azért sem, mert mindenki tisztában van azzal, hogy bármennyire is az ellenkezőjét mutatja, nincs könnyű dolga három csecsemővel. Hiszen még eggyel sem az… Magdi már az elején elkezdett „fizetni” a tripla boldogságért. Már december végén veszélyeztetett terhesként be kellett feküdnie a kórházba. Annyira komolyan vette babái biztonságát, hogy még karácsonykor se dugta ki az orrát az osztályról. Február elsején világra jöttek az ikrek, két fiú egy lány, istennek hála, makkegészségesen. De még akkor sem jöhettek haza, Magdi még húsz napot ráhúzott. Így viszont, mire elhagyhatták a kórházat, már belejött a babák körüli teendőkbe, szoptatni is tudott.

A munka is megy
Ám ettől függetlenül persze izgult – érthetően –, hogy hogyan bírja majd otthon, az egészségügyi személyzet megnyugtató jelenléte nélkül. Nos azóta kiderült, hogy elég jól, ahogy azt hétről, hétre bemutatja a közösségi oldalain.

Sőt, a képeken az is látszik, hogy már a karcsú alakját is visszanyerte. És emellett még a karrierjére is oda tud figyelni: hamarosan bemutatja új dalát és jelölték a Fonogram-díjra is pop-rock kategóriában. Hát csoda, ha a követői úgy érzik, hogy Magdi és a babái mindent megérdemelnek és nem irigykednek rájuk?

Kettő az egyben
A három csöpp gyermek közül, Zalán volt az a szerencsés, akit először ünnepeltek. Édesanyja névnapja alkalmából őt tette a VIP, vagyis „kabrió” babakocsiba, míg testvérei a kettesben levegőztek. Magdiéknak ugyanis van egy dupla ikerkocsijuk – és egy szingli.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

By admin