Olvasónk küldte! Megszakad a szívünk.. Egy nagyon szomorú hírt kell megosztanom. A héten szerdán Mamámmal leutaztunk Debrecenbe a Kenézy Gyula Kórházba mivel a Mikepércsi otthonban elő dédim kiszáradt, majd sajnos..

Spread the love

Egy nagyon szomorú hírt kell megosztanom,a héten szerdán Mamámmal leutaztunk Debrecenbe a Kenézy Gyula Kórházba mivel a Mikepércsi otthonban elő dédim kiszáradt!A Kenézybe az emeleti női belosztályra került. Amikor megérkeztünk dédim az ágy szélére volt lecsúszva a feje a rácsnál,és mivel az ágy matraca kisebb volt mint az ágy így elég nagy rés volt és félig be volt csúszva a matrac és az ágy közé.

Amikor oda mentem a pulthoz, hogy szeretnénk beszélni a kezelő orvossal a nővér meghúzta a száját és annyit mondott h valamerre arra van! Közben a számítógépen a hölgy éppen a Farmerama játékkal játszott!(ha nem latom a két szememmel nem hiszem el!!) Az orvos bejött elmondta h mi volt a baj de a stílusa az borzasztó volt! Amikor bejött az egyik nővér tette vette magát hátha adunk neki pénzt!(tévedett!)

Vittünk dédimnek ételhordóba levest illetve más ételt h ha visszaviszik az otthonba tudjon mit enni ha esetleg megéhezik illetve folyadékot 4 litert,megkértem a pultban ülő nővért h mutassa meg h hova tudom tenni az ételt ekkor húzta a száját és kényesen oda vetette h ott van a hűtő!Tegnap este vittek vissza,a mai napon beszéltünk a Mikepércsi otthonnal és kiderült h a nővérek elvették az ételeket és hiába kérte dédim a nővérek nem adták neki oda,hiszen úgy voltak vele h egy 87 évessel nem foglalkoznak!

Illetve az is kiderült h rosszabb állapotba került vissza az otthonba!!A mai napon délelőtt felhívtam az osztályt és megkérdeztem h miért csinálták ezt!? Erre azt mondta a nővér h ő nem tud ilyenről,megkértem h nézze meg a hűtőben hátha ott van,elment megnézte de közben hallottam h azt mondja a másik nővérnek h szórakoznak valami itt maradt étellel,mikor mondta h nincs ott közöltem vele h nem szórakozok,csak jó lenne tudni h miért vették el(lopták el) az ételeket!??Én szégyenlem magam azért h vannak ilyen nővérek akik ilyet tesznek idős emberekkel!! És szégyenlem azt h ilyen egészségügyi rendszerben kell majd nekem is dolgozni!

Én soha nem lennék ilyenre képes!!Aki már eddig eljutott és elolvasta azt amit írtam annak KÖSZÖNÖM SZÉPEN h nem görgetett tovább! HA VALAKI EZT MEGOSZTANÁ AZT NAGYON SZÉPEN MEGKÖSZÖNNÉM!! Minél több emberhez jusson el h mikre képesek az emberek! Olyan emberek akik felesküdtek arra h másokat megvédenek és meggyógyítanak!! A fotó illusztráció!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …