Osváth Zsolt nagyon durván betámadta Tóth Gabit: “Egy gerinctelen ember vagy, de legalább ne lennél ilyen buta”

Spread the love

Tóth Gabit, Gáspár Győzőt és Muri Enikőt kritizálta Osváth, súlyos véleményt fogalmazott meg hétfőn publikált videójában. Osváth videójában azzal kezdte, hogy korábban több alkalommal megvédte az énekesnőt, amikor nyilvánosan támadták. Osváth elmondása szerint azonban történt, hogy Tóth letiltotta egy kommentszekcióban, majd kérdőre vonta, amiért nem privát üzenetben írta meg a véleményét, hiszen vannak olyan jóban. Osváth elmondása szerint nem szokta törölni a kommentjeit, de úgy érezte, “Gabi kivan”, így mégis emellett döntött. A telefonbeszélgetés során állítása szerint Tóth elmondta neki, mennyire “elege van abból, hogy a fideszhez kötik” és az egész jobboldalhoz való húzás egy kommunikációs hiba volt.

“Majd csütörtökön Gabi énekelt Orbán Viktor előtt, közben és után. És akkor nagyon átverve éreztem magam. Azt éreztem hányok Tóth Gabitól” – jelentette ki a youtuber, hozzátéve, nem az énekesnő pártállásával van problémája, hanem hogy hazudott neki.

“Gabi az elmúlt egy évben kihasználta az én jóhiszeműségemet és hazudott, végig hazudta hogy neki nincs politikai kötődése, sőt liberális, támogatja az én örökbefogadásom, mert milyen jó apuka lennék, és nem is érti, hogy ez hogy lehet, és komolyan nem érti, miért csesztetik a melegeket” – magyarázta Osváth, aki hozzátette fájdalmas volt ráébrednie, hogy kihasználták.

Osváth korábban úgy gondolta, Tóth Gabit érdemtelenül támadják a kommentelők és a média egy része, mostanra azonban be kellett látnia, tévedett.

“Kezdett kialakulni egy olyan narratíva, hogy aki magyar, keresztény és vidéki akkor az el van pusztítva és utálják az emberek. De az emberek nem ezt utálják, az emberek a jellemtelenséget, a hazugságot, a megvezetést utálják. (…)

Tóth Gabi ki kell, hogy mondjuk, egy gerinctelen érdekember, jellemtelen ember. – mondta el Osváth, majd kiszólt Tóthnak:

“Tudod Gabi nem az van, hogy téged azért bántanak mert fideszes vagy, vagy mert Orbán Viktor előtt énekelsz. Senki sem azért bánt, mert letetted a voksod a kormánypárt mellett. Gondolj bele, ott van Kovács Kati, aki támogatta a kormányt, nem bántották. De ott van Radics Gigi vagy a Rúzsa Magdi, akinek gratulált a miniszterelnök (…) hogy lehet, hogy csak a Tóth Gabi az, aki ha megvallja a hitét és a politikai hovatartozását, akkor az visszás az embereknek? Úgy Gabi, hogy jellemtelen vagy. Úgy, hogy soha sem álltál ki bizonyos dolgok mellett – egyetlen dolog mellett álltál ki, a saját pénzed mellett.”

A videóban ezután egy videóbevágás következett, amelyben Tóth a Pesti Tv egy műsorában elmondja, mi történik, ha valaki felvállalja a jobboldaliságát, majd viccesen hozzáteszi, hogy “kétszer annyi koncertet, sokkal több embert a bulijaimon”.

“Az van, hogy legalább ne lennél ilyen buta” – reagált Osváth Tóth mondatára, ugyanis szerinte nagyon nem rezonál jól a közvélemény szemében, ha valaki egy nyílt pártfoglalást követően azzal henceg, hogy jól megy a bolt.

“Nem mindenki pénzért állt ám a kormány mellé, ahogyan az ellenzék mellé sem. Az emberek meg érzik azt, hogy fejős tehénnek nézed őket, csilingelő kasszának, számoknak. Előadhatod, hogy nagymagyarba elénekled nekik a Hull a szilva a fárólt, meg a Hej Jancsika Jancsikát, de megtennéd ezt ingyen is? Megtennéd ezt úgy is, hogy bármilyen javad származna belőle? Nem, és ha kétségeid lennének, ő maga mondta el” – utalt Tóth szavaira.

Osváth ezután reagált arra is, hogy Győzike feljelentette. Mint elmondta, azért akadt ki az énekesre, mert úgy állt ki a gyermekvédelmi népszavazás mellett, hogy közben saját gyerekét egy életre traumatizálta a Győzike Showban, amikor a megcsonkított kutyájuk elé vitték, hogy a kamera előtt sírjon.

Osváth Zsolt az egy héttel olyannyira csalódott a választások eredményén, hogy kijelentette, a politikai szerepvállalását befejezi abban a formában, ahogy eddig csinálta. A youtuber korábban nyíltan támogatta az ellenzéki pártok kampányát.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

https://www.youtube.com/watch?v=3m7MBLskQ_A&t=15s

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …