Pár órája történt!! Csak ERŐS idegzetűeknek! 12 ÉVES magyar KISLÁNY ADOTT ÉLETET MA babájának! De van a történetben 2 eszméletlen csavar! – A szülész orvosokat is sokkolta AMI SAJNOS ezután következett:

Spread the love

Pár órája történt!! Csak ERŐS idegzetűeknek! 12 ÉVES magyar KISLÁNY ADOTT ÉLETET MA babájának! De van a történetben 2 eszméletlen csavar! – A szülész orvosokat is sokkolta AMI SAJNOS ezután következett: Nemcsak minket, hanem az orvosokat is sokkolta a lány életkora!

A karpathir számolt be arról, hogy egy 12 éves kislányt, Katalint a Borsod megyei hulladéktelepről szállították kórházba, hogy életet adhasson gyermekének. A gyermek és hozzátartozói a szeméttelepen “dolgoztak”, amikor beindult a szülés. A lányt elkísérte a 27 éves édesanyja is a Borsod Megyei Perinatális Központba, ahol az orvosoknak leesett az álla, amikor megtudták, hogy pontos mennyi idős a fiatal édesanya. A szülés 10 órán át tartott, a gyermeknek, aki azt sem tudta, hogy mi történik épp vele.

Úgy tudni, hogy a szülés sikeresen lezajlott, a kisbaba is jól van, akinek az apja állítólag egy 20 éves fiatalember, aki otthon várja haza az anyát és gyermekét. Azonban, mivel a férfi, akit jelenleg a rendőrség keres, bűncselekményt követett el azzal, hogy teherbe ejtette a 12 éves lányt, öttől nyolc évig terjedő börtönbüntetéssel számolhat.

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->