Pár perce jött a hír! HATALMAS örömhír EZ a magyaroknak! ORBÁN NEM tétlenkedik! OLYAT TETT, ami PÉLDAÉRTÉKŰ még EURÓPÁBAN IS! HATALMAS NEM várt pénzt oszt ki az emberek között KIVÉTEL nélkül! NA ERRE soha, de SOHA nem gondoltak volna!! RÉSZLETEK:

Spread the love

1 perce jött a hír! ILYEN MÉG NEM volt az ORBÁN KORMÁNY ALATT!! PÉLDAÉRTÉKŰ EURÓPÁBAN IS! OLYAN NEM várt pénzt kapnak a nyugdíjasok KIVÉTEL nélkül, amire soha, de SOHA nem gondoltak volna!! RÉSZLETEK: Orbán Viktor nem csak a garantált nyugdíj prémiumot fizeti ki idén, hanem kamatot is fizethetnek a késedelmes nyugdíjak után! Kamatot fizethetnek a nyugdíjak után, ha késve hozza ki a postás!

A családvédelmi akciótervvel összefüggésben nyújtott be módosító javaslatot Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter. Ebben talált néhány érdekes pontot a 24. hu. A nyugdíjtörvénybe bekerülne például, hogy a a késedelmesen folyósított nyugellátás összege után másnaptól köteles a nyugdíjfolyósító szerv késedelmi kamatot fizetni.

Ennek kamata megegyezne azzal, amelyen az ügyfél fizet a hatóságnak, ha ő vét a jogszabályok ellen. Hogy ennek köze lehet-e az idei januári nyugdíjutalási késedelemhez azt nem tudni – olvasható a portálon. Forrás

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …