Segíts! Eltűnt! Dominik este elindult otthonról, napok óta nem találják, nem tudnak róla semmit! A rendőrség most a lakosság segítségét kéri! ERRŐL ismerheted meg:

Spread the love

Segíts! Eltűnt! Dominik este elindult otthonról, napok óta nem találják, nem tudnak róla semmit! A rendőrség most a lakosság segítségét kéri!

A rendőrség keresi az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Lakatos Dominik Milánt – írja a police.hu.A fiú január 19-én 20 óra körül XIV. kerületi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. Lakatos Dominik Milán 175 cm magas, vékony testalkatú, barna rövid haja van.

A rendőrség kéri, hogy aki Lakatos Dominik Milán tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.ForrásAz alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Forrás: 14.kerulet.ittlakunk.hu

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->