Breaking News
Home / Aktualis / TRAGIKUS HÍR jött szerda estére a magyar Big Brother-győztes BB Éviről! Összetörtek a rajongói és mindenki, aki eddig kitartott mellette!! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen..

TRAGIKUS HÍR jött szerda estére a magyar Big Brother-győztes BB Éviről! Összetörtek a rajongói és mindenki, aki eddig kitartott mellette!! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen..

SHARE

Felbukkant, úgy tűnt, hogy jól van, de történt valami. Tavaly egy Kornél nevű férfi, Párkányi Évi régi jó barátja – aki segített megszöknie a nőnek egy zöldségestől, mivel az egy bedeszkázott ablakú házban tartotta fogva a lányt – felvette a kapcsolatot a valóságshow-győztessel, aki a rövid média-pályafutása után a pszichiátrián kötött ki.

A Blikk Rúzs cikke szerint Párkányi Évát átköltöztették egy másik intézetbe, de onnan már kijárhatott, kapott saját telefont, sőt, elvégzett egy számítógépes tanfolyamot is, azaz úgy tűnt, kezd rendbe jönni. „Boldogan vetette bele magát a Facebook világába, és egyből megkereste azokat a barátait, akikre úgy gondolta, hogy számíthat.Abszolút tiszta fejjel emlékezett mindenre,logikusan építette fel a mondatait, semmiféle nyoma nem volt annak, hogy beteg lenne. Panaszkodott, hogy nagyon unatkozik, így jobb híján állandóan filmeket néz.

About admin

Check Also

18 centi hó esett!Leesett az idei első hó Magyarországon, ezekben a megyékben hatalmas havazás várható

SHARE 18 centi hó esett!Leesett az idei első hó Magyarországon, ezekben a megyékben hatalmas havazás …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *